Word ook vriend van Mezcolanza

Wil jij ook een steentje bijdragen aan Mezcolanza? Te gek! Zoals gezegd zijn wij altijd op zoek naar samenwerkingen en nieuwe inzichten. Dus neem vooral contact met ons op wanneer je een idee voor ons hebt.
Mocht je ons op een andere manier, bijvoorbeeld financieel willen helpen, dat kan natuurlijk ook. Hieronder staan de manieren waarop je vriend van Mezcolanza kan worden beschreven.

Donatie

Donatie: je kent hem wel, de gift uit de goedheid van je hart. Die zullen wij natuurlijk nooit afslaan. Mocht je een donatie willen doen, bezoek dan onze gofundme pagina.

Ruilhandel

Ruilhandel: daar draait de wereld op. Jij steunt ons financieel, wij vullen jouw maag. De mogelijkheden hierin zijn enorm breed, denk bijvoorbeeld aan onderstaande opties.

€50

Deelname voor 2 personen aan onze wijnkaart proeverij. Tijdens deze drie maandelijks terugkerende proeverij wordt samen met onze gasten de nieuwe wijnkaart van het seizoen samengesteld.

€100

2 persoons arrangement. Een heerlijke avond uit waarbij jullie genieten van een cocktail om in de sfeer te komen, gevolgd door een te gek menu van de chef met een fles wijn.

€200

Bovenstaand arrangement voor 4 personen

Maatwerk

Maar ook opties als: een kookworkshop, vergaderarrangement, kerstborrel, nieuwjaarsreceptie, 21-diner, trainingsruimte etc. Uiteraard bieden wij graag maatwerk, neem dan ook vooral contact met ons op via onderstaand formulier om te overleggen over jouw wensen.

Vrienden worden